REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pikantní kapr se šunkou a žampiony

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce ochuceného kapra upečené v alobalu spolu se žampiony, šunkou, kečupem a máslem.


Ingredience:
4 ksporce kapra nebo jiné ryby
4 ksplátků šunky
6 ksvětších žampionů
4 lžícepikantního kečupu
3 lžícemásla
worcester
citronová šťáva
mletý kmín
olej na potření alobalu
sůl

Postup:

1. Na 1 lžíci rozehřátého másla osmahneme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a ochutíme kmínem
2. Očištěné porce kapra opláchneme, osušíme, osolíme, položíme na čtverce alobalu potřeného olejem a pokapeme citronovou šťávou
3. Porce kapra poklademe žampiony, na nudličky nakrájenou šunkou, na každou porci dáme 1 lžíci kečupu, zakapeme worcesterem, přidáme lupínky zbylého másla a alobal dobře uzavřeme
4. Vložíme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme 15-20 minut.
5. Podáváme s bramborovými hranolky a zeleninovou oblohou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy