REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pečená treska s parmazánem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V ohnivzdorné misce upečené porce tresky na másle, zapečené sýrem.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
4 ksporce tresky
120 gparmazánu
60 gmásla (oleje)
bobkový list
mletý pepř
petrželka
tymián
sůl

Postup:

1. Očištěné porce ryby osolíme, opepříme, dáme do ohnivzdorné misky a poklademe kousky másla (pokapeme olejem)
2. Upečeme je (při teplotě kolem 190 °C) po jedné straně, pak je obrátíme, podlijeme trochou vody, přidáme petrželku, koření a pečeme po druhé straně
3. Tekutinu z misky slijeme, porce posypeme strouhaným sýrem a dopečeme, až se nám sýr pěkně roztaví.

Doporučení:

– Příloha: Bramborová kaše a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy