REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pažitkové máslo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Takto připravené ochucené máslo podáváme například k vařeným nebo dušeným rybám, ale i ke grilovanému masu kuřecímu, hovězímu apod.


Ingredience:
100 gneochuceného másla
1 lžícenadrobno pokrájené pažitky
1 lžičkacitronové šťávy
mletý černý pepř
sůl
alobal nebo potravinářská fólie

Postup:
  1. Povolené máslo utřeme spolu s nasekanou pažitkou
  2. Dochutíme citronovou šťávou, pepřem a solí, opět důkladně propracujeme
  3. Vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu nebo potravinářské fólie, necháme v ledničce ztuhnout.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy