REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pařížská králičí játra

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky jater z králíků ochucené majoránkou a pepřem, usmažené v těstíčku.


Ingredience:
králičí játra
150 ghladké mouky
1 ksvejce
125 mlmléka
olej na smažení
majoránka
pepř
sůl

Postup:

1. Očištěná játra osušíme a nakrájíme na tenčí řízky
2. Osolíme je a okořeníme roztlučenou majoránkou a pepřem
3. Obalujeme v těstíčku z mouky, mléka a vejce, těsto mírně osolíme
4. V rozpáleném oleji osmažíme játra dozlatova.

Doporučení:

Servírujeme s vařeným bramborem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy