REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Papriky plněné sýrovou pěnou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Měkký sýr smíchaný s nastrouhaným tvrdým sýrem, křenem a mlékem. Takto připravenou hmotou plníme očištěné paprikové lusky, které servírujeme studené, nebo je můžeme před podáním zapéci pod grilem.


Ingredience:
8 kspaprikových lusků
4 ksbalíčky měkkého sýra
200 gtvrdého sýra
8 lžicmléka
pažitka
křen
sůl

Postup:

1. Papriky omyjeme, osušíme, seřízneme jim vršek a opatrně vydlabeme semeníky
2. Měkký sýr utřeme se strouhaným sýrem a mlékem, podle chuti přidáme nastrouhaný křen a pažitku
3. Hmotu osolíme a dobře promícháme, naplníme jí papriky
4. Necháme v chladu odležet.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme plátky černého chleba.

Poznámka:

Papriky můžeme před podáním zapéci v troubě pod grilem, tak získáme teplou variantu tohoto pokrmu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy