REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Papriky plněné pikantní směsí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Papriky plněné hermelínem, šunkovým salámem, majonézou a hořčicí.


Ingredience:
2 ksstředně velké papriky
1 ksmalé cibule
200 gHermelínu
50 gšunkového salámu
1 lžičkaplnotučné hořčice
1 lžícemajonézy
pepř
sůl
Na ozdobení:
1 ksLučiny
1 ksmenšího rajčete
1 kspapriky
4 kshlávkového salátu
petrželka

Postup:

1. Papriky omyjeme, podélně rozpůlíme, vyjmeme jádřinec a odřízneme stopku
2. Hermelín nakrájíme na malé kousky, salám rozkrájíme na kostičky
3. Cibulku oloupeme, omyjeme, osušíme a pokrájíme nadrobno
4. Přidáme sůl, pepř, majonézu, hořčici a promícháme
5. Vložíme na chvíli do chladničky
6. Na ozdobení paprik našleháme lučinu
7. Půlky lusků naplníme připravenou pomazánkou
8. Navrch stříkneme zdobicím sáčkem s trubičkou trochu ušlehané lučiny
9. Rajčata nakrájíme na čtvrtky, papriky rozkrájíme na proužky a rozdělíme je na lučinu
10. Přidáme petrželku
11. Omyjeme a osušíme listy salátu
12. Rozložíme na ně papriky.

Doporučení:

– Podáváme s celozrnným chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy