REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Papriky plněné brynzou a cibulí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Papriky rozkrojené podélně na poloviny, očištěné od jádřince, naplněné promíchanou prolisovanou brynzou s utřeným máslem, cibulí a kořením, servírované posypané nasekanou petrželkou a ozdobené dílky rajčat.


Ingredience:
4 ksvětší zelené papriky
2 ksrajčat
1 ksvelké cibule
200 gbrynzy
50 gmásla
mletá paprika sladká
petrželka
sůl

Postup:

1. Papriky si omyjeme, rozkrojíme na podélně na půl, zbavíme jádřince a všech semínek
2. Pak si nakrájíme omytá rajčata na měsíčky a oloupanou cibuli na jemno
3. Poté si prolisujeme brynzu a promícháme s utřeným máslem, nakrájenou cibulí a ochutíme mletou paprikou, pepřem a solí
4. Připravenou ochucenou brynzou naplníme půlky paprik
5. Plněné papriky servírujeme posypané nasekanou petrželkou a ozdobené měsíčky rajčat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy