Papriky rozkrojené podélně na poloviny, očištěné od jádřince, naplněné promíchanou prolisovanou brynzou s utřeným máslem, cibulí a kořením, servírované posypané nasekanou petrželkou a ozdobené dílky rajčat.
Ingredience:
4 ks | větší zelené papriky |
2 ks | rajčat |
1 ks | velké cibule |
200 g | brynzy |
50 g | másla |
mletá paprika sladká | |
petrželka | |
sůl |
Postup:
1. Papriky si omyjeme, rozkrojíme na podélně na půl, zbavíme jádřince a všech semínek
2. Pak si nakrájíme omytá rajčata na měsíčky a oloupanou cibuli na jemno
3. Poté si prolisujeme brynzu a promícháme s utřeným máslem, nakrájenou cibulí a ochutíme mletou paprikou, pepřem a solí
4. Připravenou ochucenou brynzou naplníme půlky paprik
5. Plněné papriky servírujeme posypané nasekanou petrželkou a ozdobené měsíčky rajčat.