REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Paprikáš z králíka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dvě porce podušeného králíka, servírované s omáčkou z výpeku nastavenou jogurtem, ochucenou rajským protlakem.


Ingredience:
Na 2 porce:
2 ksporce předního králičího masa
20 gcibule
10 grajčatového protlaku
2 lžícejogurtu
trochu mouky
mletý sladká paprika
voda
sůl

Postup:

1. Dvě porce masa z králíka nasucho opečeme
2. Přidáme kousek nahrubo nakrájené cibule, sladkou papriku a sůl, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka
3. Hotové maso vyjmeme na talíře, šťávu propasírujeme a zahustíme moukou rozmíchanou v jogurtu
4. Omáčku chvíli povaříme a do hotové přidáme rajský protlak, pak jí přelijeme porce králíka.

Poznámka:

Hodnota dvou porcí je 1684 kJ.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy