REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pangasius s bylinkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucené porce ryby pokryté bylinkovou směsí a v troubě zapečené.


Ingredience:
600 gpangasia
50 gmásla
3 kssnítků koriandru
2 kssnítků petržele
2 ksplátků toastového chleba
2 ksstroužků česneku
1 kssnítky tymiánu
100 mlsmetany na vaření
tuk na vymazání pekáčku
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme
2. Toastový chleba natrháme na malé kousky, bylinky omyjeme, osušíme, nasekáme na jemno a oloupané stroužky česneku nakrájíme na nudličky
3. V pánvi na rozehřátém másle orestujeme rozdrobený chleba, zasypeme česnekem, bylinkami a asi 1 minutu opečeme, pak přelijeme smetanou a krátce prohřejeme
4. Porce pangasia vložíme do tukem vymazaného pekáčku, pokryjeme bylinkovou směsí a zapečeme 15 minut v předehřáté troubě na 180 °C.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy