Ochucené porce ryby pokryté bylinkovou směsí a v troubě zapečené.
Ingredience:
600 g | pangasia |
50 g | másla |
3 ks | snítků koriandru |
2 ks | snítků petržele |
2 ks | plátků toastového chleba |
2 ks | stroužků česneku |
1 ks | snítky tymiánu |
100 ml | smetany na vaření |
tuk na vymazání pekáčku | |
mletý pepř | |
sůl |
Postup:
1. Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme
2. Toastový chleba natrháme na malé kousky, bylinky omyjeme, osušíme, nasekáme na jemno a oloupané stroužky česneku nakrájíme na nudličky
3. V pánvi na rozehřátém másle orestujeme rozdrobený chleba, zasypeme česnekem, bylinkami a asi 1 minutu opečeme, pak přelijeme smetanou a krátce prohřejeme
4. Porce pangasia vložíme do tukem vymazaného pekáčku, pokryjeme bylinkovou směsí a zapečeme 15 minut v předehřáté troubě na 180 °C.