REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Pangasius na cibuli a rajčatech

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V troubě upečené filety dochucené citrónem a solí, obložené kolečky rajčat, cibule a česneku, pokladené máslem.


Ingredience:
500 gfilet z pangasiuse
2 ksstroužky česneku
2 ksrajčata
1 kscibule
citronová šťáva
máslo
mladý kopr
pepř
sůl

Postup:

1. Filety pokapeme citronovou šťávou osolíme a necháme 1 hodinku odpočinout
2. Porce ryby dáme do pekáče, posypeme na jemno nasekaným koprem, poklademe kolečky cibule, plátky rajčat a česneku, opepříme
3. Přidáme máslo a dáme péct na 15-20 minut do trouby vyhřáté na 200 °C
4. Upečenou rybu přendáme na talíře, ozdobíme lístky bazalky a podáváme s vařenými brambory.

Doporučení:

Podobně lze připravit i filety z jiné ryby, jako z tresky, ze pstruha …

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy