Na cibulovém základě opečené roštěnky, podušené s kostičkami slaniny a kapary, servírované s omáčkou s vložkou vajíček uvařených natvrdo.
Ingredience:
Rozpis na 2 porce: | |
2 ks | plátky hovězího masa z roštěnce (každý 110 g) |
1/2 ks | vejce uvařeného na tvrdo |
1 lžička | hořčice |
20 g | slaniny |
20 g | cibule |
kapary | |
pepř | |
sůl |
Postup:
1. Obě roštěnky osolíme, opepříme a vložíme na zpěněnou cibuli, prudce ožehneme
2. Přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, mírně podlijeme vodou, přidáme kapary a dodusíme
3. Když je maso měkké, přidáme hořčici a ještě krátce podusíme
4. Maso vyjmeme, do hotové šťávy nadrobno nakrájíme vejce vařené natvrdo.