REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ostrá španělská omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená omáčka podávaná ke grilovaným masům.


Ingredience:
2 ksrajčat
2 ksstroužky česneku
1/2 kszelené papriky
1/2 ksčervené papriky
2 lžíceolivového oleje
1 lžícečerveného vína
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Očištěné papriky a oloupaná rajčata rozmixujeme
2. Olivový olej smícháme s vínem a prolisovaným česnekem
3. Přidáme rozmixovanou zeleninu a důkladně promícháme
4. Nakonec ochutíme mletým pepřem, solí a necháme vychladit.

Doporučení:

– Omáčku podáváme ke grilovanému masu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy