REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Omeleta s ovesnými vločkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vaječná omeleta s ovesnými vločkami, petrželkou a strouhaným sýrem.


Ingredience:
2 ksvajec
3 lžícevody
2 lžícevloček
2 lžícestrouhaného sýra
nasekaná petrželka
olej
sůl

Postup:

1. Vejce rozšleháme s vodou a trochou soli
2. Ovesné vločky přebereme a spaříme vodou
3. K vejcím přidáme ovesné vločky, strouhaný sýr a nasekanou petrželku
4. Těsto nalijeme na pánev vymazanou olejem a pečeme
5. Když se vejce na spodní straně začnou srážet, promícháme je a omeletu dopečeme.

Doporučení:

– Podáváme se syrovou zeleninou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy