REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Olivová pomazánka II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomazánka z oliv, kaparů, ančoviček, citronové kůry, petržele a oleje.


Ingredience:
2 šálkyzelených oliv bez pecek (nejlépe španělských)
1/2 šálkuolivového oleje
1 lžičkacitronové kůry
2 lžícekaparů
7 ksfiletů ančoviček
1 kssnítky petrželové natě

Postup:

1. Do mísy dáme zelené olivy bez pecek, kapary, filety ančoviček, strouhanou citronovou kůru, petrželovou nať a vše tyčkovým mixérem rozmixujeme
2. Potom připravenou směs rozmícháme s olivovým olejem
3. Podáváme namazané na topinkách z bagety nebo ciabatty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy