REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Okurka plněná sýrovým krémem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studený předkrm vhodný i jako součást rautového menu.


Ingredience:
400 gdlouhé salátové okurky
80 gmásla
1 kelímekžervé
1 lžícemléka
sůl
šunka, rajče, snítky bylinek, kukuřice, semínka slunečnice a pod. na ozdobu

Postup:

1. Omytou okurku nakrájíme na osm špalíčků, z každého vydlabeme část dužiny
2. Žervé promícháme se změklým máslem, mlékem a solí
3. Okurky naplníme sýrovým krémem a ozdobíme šunkou, snítky bylinek …

Poznámka:

Žervé (gervais) – Belgický měkký sýr z kravského mléka, který obsahuje 60 % tuku v sušině.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy