REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Neapolský vaječný salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Lehký a hlavně rychlý salát ze slunné Itálie.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
4 ksvajec uvařených natvrdo
8 ksstředně velkých rajčat
1 kscibule
čerstvá bazalka
čerstvá majoránka
petrželka
pažitka
olivový olej
ocet
sůl

Postup:

1. Vejce s rajčaty nakrájíme na kolečka
2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na velmi tenká kolečka 3. Dobře proprané bylinky nasekáme nadrobno
4. Na plochou mísu narovnáme v řadách kolečka vajec, rajčat a posypeme je kolečky cibule a nadrobno nasekanými bylinkami
5. Olej a ocet podáváme zvlášť.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy