REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mušličky s cizrnou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Uvařené mušličky smíchané s orestovanou cizrnou, zeleninou a kořením.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
100 gmalých rajčátek (cherry)
80 gcizrny naložené v nálevu
50 gtěstovin (mušliček)
50 gjarní cibulky
50 gpórku
1 lžíceoleje
1 lžičkasemínek koriandru nebo lístků petržele
několik lístků máty
voda
sůl

Postup:

1. Těstoviny uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, pak je scedíme a necháme důkladně okapat
2. V pánvi na dobře rozehřátém oleji krátce osmahneme, oloupanou a na tenká kolečka nakrájenou cibuli s pórkem, přidáme semínka koriandru
3. Asi po 5 minutách osolíme, přidáme na půlky rozkrájená rajčátka a okapanou cizrnu, krátce vše promícháme
4. Do pánve přidáme okapané mušličky uvařené ve slané vodě, pokrm promícháme, ochutíme lístky máty a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy