REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mrkvový křen

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vhodná příloha k vařenému hovězímu masu, k ovaru i k masitým minutkám.


Ingredience:
2-3 lžícečerstvě nastrouhaného křenu
3 lžícevlažného vývaru z masa
1 lžíceoleje
4 ksvětší karotky
2 ksnakyslá jablka
citronová šťáva
cukr
sůl

Postup:

1. Očištěnou karotku, křen a oloupaná jablka jemně nastrouháme, zakápneme citronovou šťávou a osolíme
2. Směs promícháme se zálivkou z vývaru, cukru a oleje.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy