REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mrkvovo-rozinková dobrota

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Lučina ochucená medem a promíchaná s rozinkami a nastrouhanou mrkví, pomazána podávaná namazaná na plátcích čerstvého chleba.


Ingredience:
plátky chlebu Labužník
100 glučiny
1 hrstrozinek
1 ksšťavnaté mrkve
med

Postup:

1. Rozinky opereme a necháme několik hodin namočené ve vodě
2. Mrkev omyjeme, oloupeme a nastrouháme
3. V misce smícháme lučinu s medem, přidáme nastrouhanou mrkev a scezené rozinky
4. Pomazánkou spojíme 2 plátky chleba.

Poznámka:

Zdroj: toustovani.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy