REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mořská parma v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pečená parma s cibulovou směsí, zabalená a pečená v alobalu.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby
4 ksmořské parmy
1 kscibule
4 ksčtverce alobalu
3 lžíceoleje
kousek celeru
petrželka
česnek
sůl

Postup:

1. Cibuli nakrájenou na plátky a nadrobno nakrájený celer zpěníme na rozehřátém oleji
2. Přidáme jemně nasekanou petrželku, rozetřený česnek a vše zamícháme
3. V očištěných rybách uděláme několik hlubokých zářezů, naplníme je cibulovou směsí, každou rybu osolíme, zabalíme do alobalu a upečeme v mírně vyhřáté troubě doměkka (asi 30 minut).

Doporučení:

– Příloha: Opečené brambory a zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy