REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Morkové knedlíčky II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Knedlíčky z nejrůznějších přísad jsou oblíbeným doplňkem vývarů, vyzkoušejte francouzské, z morkových kostí.


Ingredience:
asi 100 gmorek ze 2 morkových kostí
1 lžícepetrželové natě
1 ksvejce
kůrka z 6 ks plátků veky
bílý pepř
sůl

Postup:

1. Morek vyklepeme z kostí, smícháme z rozdrobenou vekou
2. Přidáme petrželku, vejce, sůl a bílý pepř, vše důkladně propracuje
3. Utvoříme malé kuličky velikosti lískového oříšku, necháme je zavařit do čirého vývaru.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy