REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Miska citronové pěny s ovocem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vyšlehaná krupicová kaše s citronovou šťávou, servírovaná s ovocem.


Ingredience:
500 mlvody
100 gcukru
50 gkrupice
2 kscitronů
ovoce podle chuti

Postup:

1. Krupici a cukr smícháme se studenou vodou a necháme stát asi 30 minut
2. Potom vše svaříme na řídkou kaši
3. Do prochladlé kaše vmícháme vymačkanou šťávu z citronů a šleháme ručním šlehačem do úplného vychladnutí
4. Rozdělíme do misek, ozdobíme nepříliš kyselým ovocem a necháme chvíli ztuhnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy