REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Minestrone s fazolemi II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zeleninová polévka z kuřecího vývaru, bylinek, bílých fazolí, konzervovaných rajčat, celerových řapíků a další zeleniny, servírovaná ozdobená pestem.


Ingredience:
800 grajčat v plechovce
400 gplechovky bílých fazolí
500 mlkuřecího vývaru
2 lžičkypesta
1 lžíceolivového oleje
1 hrstnasekané bazalky
2 kscelerových řapíků
2 ksstroužků česneku
1 kscibule
1 ksmrkve
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli
2. Přidáme očištěnou na menší kousky nakrájenou mrkev i na kousky nakrájený celer a opékáme 8 minut
3. Pak přidáme oloupané, rozetřené stroužky česneku, na drobno nasekanou bazalku, na menší kousky nakrájená rajčata, kuřecí vývar a scezené fazolky
4. Vše podle chuti osolíme, opepříme, chvíli povaříme a ozdobíme pestem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy