REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mexická grilovací marináda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na rozehřátém oleji osmahnutý utřený česnek, smíchaný s cukrem, chilli, jablečným džusem … tato směs dodává při grilování rybímu nebo kuřecímu masu zlatavou barvu.


Ingredience:
6 lžicjablečného džusu
6 lžicvinného octa
6 lžicoleje
1 lžičkanasekaných chilli papriček
1 lžičkacukru
1 lžičkasoli
1/2 lžičkymletého černého pepře
2 ksstroužky česneku

Postup:

1. Na rozehřátém oleji krátce osmahneme utřený česnek
2. Vmícháme ocet, džus, chilli, cukr, sůl a pepř a prohříváme za stálého míchání do zhnědnutí směsi.
3. Necháme vychladnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy