REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Medvědí tlapa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky roštěnce potřené rozetřeným česnekem a obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.


Ingredience:
4 ksplátků z vysokého roštěnce
4 ksstroužků česneku
mletý pepř
olej
sůl
Na obalení:
2 ksvajec
hladká mouka
strouhanka

Postup:

1. Očištěné maso opláchneme, osušíme, na tenko rozklepeme, osolíme, opepříme a potřeme oloupanými, utřenými stroužky česneku
2. Pak obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance
3. Na rozehřátém oleji po obou stranách usmažíme dozlatova.

Doporučení:

Podáváme se šťouchanými bramborami se zelenou cibulkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy