REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Medailónky ze svíčkové s máslem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky masa ze svíčkové upravené do kulatého nebo oválného tvaru, opečené a ozdobené plátkem bylinkového másla.


Ingredience:
600 ghovězí svíčkové
60 gbylinkového másla
40 goleje
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Svíčkovou odblaníme, opláchneme pod studenou tekoucí vodou, osušíme papírovými ručníky, z válečku nakrájíme plátky masa, ty mírně naklepeme, upravíme do kulatého nebo oválného tvaru
2. Maso osolíme a okořeníme pepřem, zprudka je opečeme na oleji
3. Na jednotlivé porce masa klademe plátky bylinkového másla a ihned podáváme.

Doporučení:

Jako přílohu servírujeme různě upravené brambory, případně rýži a zeleninové saláty.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy