REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mečiárova hořčice

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V domácích podmínkách vyrobená hořčice z paprik, cibule, rajčat, soli …


Ingredience:
500 gpaprik
500 grajčat
400-500 gcibule
7 lžiccukru
1 vrchovatá lžíceplnotučné hořčice
1 lžičkasladké mleté papriky
1/2 dcloleje
1/2 dclocta
1-2 ksfeferonky
30 gsoli

Postup:

1. Vše spolu s mícháme a povaříme asi 30 minut, necháme vychladnout
2. Po vychladnutí rozvar rozmixujeme, přendáme do vyvařených skleniček a důkladně uzavřeme
3. Sterilizujeme 20 minut při teplotě 85 °C

Poznámka:

Recept od paní Hanky Hubinové

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy