REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mátovo-jogurtový dip

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tento jogurtový dip s chutí a vůní po mátě je vhodný například jako příloha ke smažené zelenině.


Ingredience:
260 gbílého jogurtu
1 hrstnasekané čerstvé máty
1 lžičkacitronové šťávy
1 ksstroužku česneku
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Do misky dáme bílý jogurt, oloupaný, prolisovaný stroužek česneku, na drobno nasekanou mátu, a citronovou šťávu
2. Vše promícháme, podle chuti omáčku osolíme, okořeníme pepřem a dáme do chladu odležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy