REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Křenový krém na saláty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krém připravený z našlehaného bílého jogurtu, mléka, čerstvě nastrouhaného křenu, citronové šťávy, cukru a soli.


Ingredience:
200 gbílého jogurtu
20 gčerstvě nastrouhaného křenu
2 lžícemléka
1-2 lžičkycukru
citronová šťáva
pepř
sůl

Postup:

1. Bílý jogurt ušleháme s mlékem
2. Přikyselíme citronovou šťávou, přisladíme, okořeníme pepřem a osolíme
3. Nakonec do hmoty vmícháme nastrouhaný křen
4. Křenový krém dále použijeme dle příslušných receptur, například s ním přeléváme zeleninové saláty zdobené vejci.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy