REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Masové toasty se sýrem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pomleté zbytky pečeného masa, podušené spolu s orestovanou cibulí, feferonkou a kořením, namazané na osmažených plátcích bílé veky, zdobené nastrouhaným sýrem, kapií a petrželkou.


Ingredience:
250 gzbytků pečeného masa
2 lžícemasové šťávy z pečeně nebo vývar
2 lžícekečupu
1 lžičkamásla
1 ksfeferonky
1/2 kscibule
kari koření
mletý pepř
sůl
olej na smažení
plátky bílé veky
Na ozdobu:
sterilovaná kapie
nastrouhaný sýr
petrželka na ozdobu

Postup:

1. Zbytky pečeného masa dvakrát umeleme, přidáme šťávu z masa nebo vývar
2. Cibuli nakrájíme na jemno, orestujeme ji na rozpáleném másle
3. K opečené cibuli přidáme umleté maso, koření, nasekanou, jadřince zbavenou feferonku, sůl a vše krátce podusíme
4. Plátky žemlovky opečeme na oleji z obou stran, potřeme je pomazánkou, posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme proužky sterilované kapie a petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy