REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Masová omáčka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept na vhodný pokrm při žlučníkové kolice a krátce po ní.


Ingredience:
Rozpis na 1 porci:
100 ghovězího masa
1 lžičkahladké mouky
horká voda
nebo netučný vývar
sůl

Postup:

1. Maso umeleme
2. Na sucho ho opečeme (orestujeme), podlijeme trochou horké vody nebo netučného vývaru z kostí, osolíme a dusíme do změknutí
3. Podáváme s vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou
4. V pozdějším stadiu můžeme hotový pokrm přimastit kouskem čerstvého másla.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy