REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Makrely s citronem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Makrely plněné plátky citronu a lístky máty, v alobalu grilované.


Ingredience:
20 kslístků máty
4 ksvykuchaných makrel
4 kscitronů
olivový olej
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Vykuchané makrely opláchneme, osušíme a do makrel uděláme několik mělkých zářezů
2. Břišní dutiny naplníme na plátky nakrájenými citrony a mátovými lístky, zastříkneme olejem, osolíme a opepříme
3. Grilovací tácek vyložíme alobalem, poskládáme na něj ryby a uzavřeme
4. Opékáme cca 15 minut a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy