REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Majonéza z krevet

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Majonéza s drobnými kousky krevet, rybího filé a sterilovaného celeru.


Ingredience:
Rozpis na 500 g:
175 gzákladní majonézy
170 gkonzervovaných krevet
150 gzmrazené rybí filé
55 gceleru sterilovaného bez nálevu
30 gcitrónové šťávy
10 gocta
5 grajčatového protlaku
5 gcukru
5 gsoli
2,5 gworcesterské omáčky

Postup:

1. Uvařené a vychladlé rybí filé usekáme na drobné kousky
2. Přidáme k němu nadrobno rozebrané krevety, sterilovaný celer nakrájený na drobné kostičky, majonézu spojenou s rajčatovým protlakem, citrónovou šťávou, octem a worcesterskou omáčkou
3. Vše dochutíme cukrem a solí a lehce promícháme.

Poznámka:

Recept na základní majonézu najdete pod názvem: “Majonéza základní”.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy