REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Maďarské chlebíčky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chlebíčky s měkkým salámem, kečupem, cibulí, majonézou a feferonkami.


Ingredience:
400 gměkkého salámu
4 kssterilované okurky
1 kscibule (čerstvé nebo sterilované)
1 ksbalení majonézy
4 lžícesterilované okurky
2 lžíceocta
feferonky podle chuti
paprika (sterilovaná kapie) na zdobení
mletý pepř
veka
sůl

Postup:

1. Kečup, ocet, mletý pepř, sůl přivedeme k varu a necháme vychladnout
2. Měkký salám, okurky, cibuli a feferonky umeleme
3. Přidáme vychladlou kečupovou směs, majonézu a dobře promícháme
4. Mažeme na plátky veky a zdobíme na nudličky nakrájenou červenou paprikou nebo sterilovanou kapií (můžeme také zdobit na kroužky nakrájenou cibulí obalenou v sladké paprice).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy