REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Losos s kmínovou krustou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlý a chutný recept na porce lososa polité řídkým kmínovým těstíčkem, zapečené v troubě, servírované polité křenovou smetanou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
600 glososa
60 gstrouhanky
120 mloleje
1 lžíceškrobové moučky
drcený kmín
petrželová nať
sůl

Postup:

1. Čtyři filety z lososa bez kůže osolíme
2. Ze strouhanky, drceného kmínu, škrobové moučky, nasekané petrželové natě a poloviny oleje smícháme řídké těstíčko
3. Rybí filety rozložíme na olejem vymazaný plech a na jejich vrchní stranu rozdělíme kmínové těstíčko
4. Pečeme v troubě vyhřáté na 210 °C asi 5-8 minut
5. Jednotlivé porce podáváme přelité křenovou smetanou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy