REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Losos po bretaňsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Teplý předkrm z kostek lososa orestovaných spolu se žampiony na másle.


Ingredience:
Suroviny pro 4 osoby:
600 gočistěného lososa
60 gmásla
4 ksmalých žampiónů
2 lžícecitrónové šťávy
petrželka
sůl

Postup:

1. Na pánvi rozehřejeme část másla, přidáme lososa nakrájeného na malé kousky, žampióny nakrájené na plátky a vše chvíli restujeme
2. Směs osolíme a dopečeme v troubě předehřáté na 200 °C cca 10-15 minut
3. Zbývající máslo rozehřejeme, vmícháme usekanou petrželku, citrónovou šťávu a nalijeme před podáváním na lososa.

Doporučení:

Příloha: Smažené bramborové hranolky a jemný zeleninový salát.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy