REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lipani na másle pečení v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osolení, pepřem okořenění lipani, pokapaní citronovou šťávou, upečení na grilu zabalení v alobalu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4-8 kslipanů (800 g)
60 gmásla
citronová šťáva
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Vykuchané, pod tekoucí vodou opláchnuté lipany, osušíme nejlépe papírovými ubrousky
2. Osolíme je, okořeníme pepřem, pak ryby potřeme povoleným máslem, každou zvlášť zabalíme do alobalu
3. Pečeme asi 20 minut na důkladně rozpáleném grilu.

Doporučení:

Takto připravené ryby můžeme také upéci v troubě.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy