REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Lehký bramborový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Odlehčená varianta přílohového bramborového salátu vhodného například k různě upraveným pečeným či smaženým masům. Recept z dílny NATURHOUSE.


Ingredience:
500 gbrambor
150 mlzeleninového vývaru bez soli DIETESSE.3
150 mlbílého jogurtu do 3 % tuku
2-3 ksvejce uvařená natvrdo, pokrájená na kostičky
3 ksnakládané okurky pokrájené nahrubo
1 ksmalá cibule nakrájená nadrobno
1 lžícecitronové šťávy
nasekaná petrželka
špetka soli
pepř

Postup:
  1. Brambory uvařte ve slupce, slijte a ještě teplé oloupejte a pokrájejte
  2. Pro lepší chuť a vůni je zalijte teplým vývarem, nechte chvilku vsáknout
  3. Přidejte ostatní přísady a zlehka promíchejte.
  4. Ochutnejte, případně dochuťte.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy