REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí vývar se zázvorem, koriandrem, rajčaty a kokosovou smetanou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Blesková polévka připravená z kuřecího vývaru, doplněná kokosoovou alternativou smetany. Pikantní díky chilli papričce a čerstvému zázvoru, ovoněná koriandrem.


Ingredience:
500 mlkuřecího vývaru
200 mlkokosové alternativy smetany Alpro Coconut Cuisine
30 mllimetkové šťávy
8 ks cherry rajčátek
1 ks citronové trávy (nebo nastrouhané kůry z citronu)
1 kschilli papričky
2 lžícekoriandru
40 gzázvoru
25 gcukru
sůl podle chuti

Postup:

1. Kuřecí vývar přivedeme k varu
2. Přidáme kuřecí prsíčka nakrájená na malé kousky, kokosovou smetanu Alpro Coconut Cuisine, zázvor nastrouhaný najemno, limetkovou šťávu, rozmačkanou citronovou trávu, chilli papričku a cukr
3. Necháme na mírném ohni vařit zhruba 25 minut
4. Před servírováním přidáme koriandr a cherry rajčátka.

Poznámka:

Zdroj: www.alpro.com/cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy