V remosce upečené kuřecí plátky posypané rozdrobenou nivou, pokladené rajčetem a bazalkou, zalité zakysanou smetanou.
Ingredience:
4 ks | kuřecích prsou |
1 ks | velkého rajčete |
1 kelímek | zakysané smetany |
200 g | nivy |
olivový olej | |
bazalka | |
strouhaný sýr na posypání |
Postup:
1. Elektrickou remosku vymažeme olivovým olejem
2. Na dno rozložíme očištěné, omyté, osušené a zlehka naklepané plátky, zasypeme rozdrobenou nivou, poklademe na plátky nakrájeným rajčetem a dochutíme bazalkou
3. Nakonec vše přelijeme zakysanou smetanou a necháme péct asi 20-25 minut
4. Pak kuřecí maso posypeme na jemno nastrouhaným sýrem, který necháme pár minut v remosce rozpéct.
Podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninovou oblohou.