Lehký oběd, marinované kuřecí plátky orestované na oleji, servírované s listy salátu a fenyklem.
Ingredience:
Rozpis na 4 porce: | |
100 g | kuřecích prsou |
50 g | listového salátu |
50 g | fenyklu |
1 ks | grapefruitu |
1 ks | citronu |
1 lžička | sezamových semínek |
1 lžička | sójové omáčky |
1 lžíce | olivového oleje |
sůl |
Postup:
1. Omyté maso nakrájíme na plátky, pokapeme šťávou z půlky grapefruitu, citronem, sójovou omáčkou a necháme 30 minut marinovat
2. Maso vyjmeme, orestujeme na oleji z obou stran, upravíme na talíři, přelijeme marinádou a přidáme nakrájený salát a očištěný fenykl
3. Pokrm před podáváním posypeme sezamovými semínky.