REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí kornouty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tortilla plněná opečeným kuřecím masem, ochucenou kukuřicí a zakysanou smetanou, ozdobená polníčkem.


Ingredience:
6 kskukuřičných tortil
4 kskuřecích stehenních řízků
1 ksčervené chilli papričky
1 kslimetky
150 gmražené kukuřice
1 lžícegrilovacího koření
1 lžíceolivového oleje
zakysaná smetana
polníček
sůl

Postup:

1. Očištěné kuřecí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší kousky, grilovací koření vetřeme do masa a na rozehřátém oleji opékáme asi 5 minut, aby maso bylo měkké a uvnitř hotové, opatrně ho i osolíme
2. Do vroucí vody vložíme kukuřici, krátce ji povaříme, scedíme, necháme okapat, zchladlou smícháme s očištěnou, nadrobno nakrájenou chilli papričkou a kůrou i šťávou z dobře omyté limetky
3. Tortily nahřejeme v troubě, na každou rozložíme část masa, ochucenou kukuřici, zakysanou smetanu, zarolujeme a ozdobíme polníčkem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy