REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Klobásoví šneci se slaninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vinné klobása stočená spolu s anglickou slaninou, propíchnutá snítkou rozmarýnu, upečená dozlatova.


Ingredience:
500 gvinné klobásy
1 lžíceslunečnicového oleje
8 ksdlouhých plátků slaniny
8 ksdelších snítek rozmarýnu

Postup:

1. Vinnou klobásu pokrájíme na 8 kousků, na každý položíme plátek slaniny a stočíme do šneka 2. Pak propíchneme snítkou rozmarýnu, aby se klobása nemohla rozmotat
3. Šneky vyskládáme na olejem lehce vymazaný plech, dáme do vyhřáté trouby a pečeme při 220 °C dozlatova (30 minut).

Doporučení:

Podáváme s bramborovou kaší nebo s chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy