REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuřecí játra restovaná na cibulce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Minutka z kuřecích, slepičích nebo krůtích jater.


Ingredience:
700 gkuřecích jater (slepičích, krůtích)
150 gcibule
100 gtuku
15 gsoli
1,5 gmletého černého pepře
1,5 gkmínu

Postup:

1. Očištěná drůbeží játra pečlivě opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na větší kousky
2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné plátky, pak ji orestujeme na tuku dorůžova
3. Přidáme připravená játra, opepříme je a posypeme kmínem
4. Játra orestujeme a krátce podusíme pod poklicí
5. Udušená játra nakonec osolíme a ihned servírujeme.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme různě upravené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy