REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuře Teriyaki

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Recept z japonské kuchyně na úpravu, kuřecích řízků. Podobně však můžeme upravit i kousky kuřecího masa, které v omáčce Teryiaki 1 hodinu marinujeme.


Ingredience:
600 gkuřecích prsních řízků
2dlomáčky Teriyaki
2 ksstroužky česneku
sezamová semínka
hladká mouka
pepř
olej
sůl

Postup:
  1. Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou
  2. Připravené plátky na oleji opečeme do zlatova, pěkně, z obou stran
  3. Přilijeme omáčku Teryiaki, přidáme utřený česnek, provaříme do zhoustnutí
  4. Na talíře rozložíme rýži, doprostřed dáme kuřecí řízek, přelijeme omáčkou, posypeme sezamem, podáváme.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy