REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kuře katalánské

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na menší kousky naporcované kousky kuřete, opečené na másle, podušené spolu s cibulí, kořením a oloupanými rajčaty doměkka.


Ingredience:
1 kskuřete
2 kscibule
200 grajčat
100 gmásla
kuličky černého pepře
sůl

Postup:

1. Kuře naporcujeme na menší kousky, ty pak opečeme na másle
2. Když je kuře opečené dozlatova, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, spařená a oloupaná rajčata, celý pepř a sůl, společně vše dusíme do měkka
3. Takto upravené kuřecí maso podáváme s těstovinami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy