REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Krupicové knedlíčky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Krupicové knedlíčky přidají vývaru na sytosti. Krupici lze nahradit pohankou, nebo kukuřičnou moukou.


Ingredience:
8 lžickrupice
2 lžícemásla
1 ksvejce
strouhaný muškátový oříšek
mléko
voda
sůl

Postup:

1. Krupici dáme do misky, přidáme vejce, máslo, muškátový oříšek, sůl, vše propracujeme, je-li těsto tuhé, přidáme trochu mléka
2. Knedlíčky vaříme 10 minut v osolené vodě, pak je vyjmeme a před přidáním do vývaru necháme 15 minut odležet.

Poznámka:

Foto: Zdroj: Knedlíky Láznička s.r.o.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy