REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Knedlíčky do hovězí polévky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Knedlíčky z vařených brambor, mouky, strouhanky, petrželky a vajec, vhodné jako vložka do polévek.


Ingredience:
250 gvařených brambor
50 gmásla
2 ksvajec
hrst strouhanky
hrst nasekané petrželky
hrst polohrubé mouky

Postup:

1. Změklé máslo utřeme s vejci
2. Přidáme uvařené nastrouhané brambory, strouhanku, polohrubou mouku, na drobno nasekanou petrželku a dobře promícháme
3. Z hmoty vytvoříme menší knedlíčky, které zavaříme do vroucí hovězí polévky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy