REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králičí polévka se zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduchá a velice chutná polévka z králíka a zeleniny.


Ingredience:
libovolný kousek králičího masa (hlava, ledvinky, plíce, srdce, kosti nebo část předních běhů)
2 hrstitěstovin
4 kskuliček nového koření
1 kssměsi mražené zeleniny do polévky
1 kscibule
voda
sůl

Postup:

1. Do studené vody dáme části králíka, nové koření, sůl, přivedeme k varu, pak přidáme celou neoloupanou cibuli a vaříme, dokud maso nezměkne
2. Pak polévku přecedíme, vrátíme zpět na sporák, přidáme mraženou zeleninu a krátce povaříme
3. Nakonec polévku dochutíme solí, přidáme těstoviny, které jsme uvařili zvlášť, aby se vývar nezakalil a podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy