REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kokosové čtverce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dortové oplatky potřené směsí z kokosové moučky, tuku a kondenzovaného mléka, po vychladnutí nakrájené na čtverce, máčené v čokoládové polevě.


Ingredience:
250 gkokosové moučky
250 grostlinného tuku
1 kskonzervy slazeného kondenzovaného mléka
1 ksbalení dortových oplatek
čokoládová poleva na zdobení

Postup:

1. V kastrůlku rozpustíme rostlinný tuk, přilijeme kondenzované mléko a přimícháme kokosovou moučku
2. Ještě teplou směs natřeme na polovinu dortových oplatek ve vrstvě vysoké asi 1 cm, zakryjeme druhou částí, mírně zatížíme a necháme vychladnout
3. Vychladlé oplatky pokrájíme na čtverce, namočíme je do rozpuštěné čokoládové polevy nebo je polevou pocákáme a necháme ztuhnout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy