Dortové oplatky potřené směsí z kokosové moučky, tuku a kondenzovaného mléka, po vychladnutí nakrájené na čtverce, máčené v čokoládové polevě.
Ingredience:
250 g | kokosové moučky |
250 g | rostlinného tuku |
1 ks | konzervy slazeného kondenzovaného mléka |
1 ks | balení dortových oplatek |
čokoládová poleva na zdobení |
Postup:
1. V kastrůlku rozpustíme rostlinný tuk, přilijeme kondenzované mléko a přimícháme kokosovou moučku
2. Ještě teplou směs natřeme na polovinu dortových oplatek ve vrstvě vysoké asi 1 cm, zakryjeme druhou částí, mírně zatížíme a necháme vychladnout
3. Vychladlé oplatky pokrájíme na čtverce, namočíme je do rozpuštěné čokoládové polevy nebo je polevou pocákáme a necháme ztuhnout.